logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
rogerg1967  
#1 Posted : Tuesday, January 9, 2018 3:17:06 PM(UTC)
rogerg1967

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 11/29/2016(UTC)
Posts: 51
United Kingdom
Location: Highworth

Thanks: 3 times


Hello,

http://www.nbrightprojec...oper-guide/Custom-Fields
I have done what was advised on Nbright website.

Also discovered that for custom fileds to work need to add:

@inherits NBrightBuy.render.NBrightBuyRazorTokens<NBrightDNN.NBrightRazor>
@using System
@using System.Collections.Generic
@using System.Web.Razor.Parser.SyntaxTree
@using System.Xml
@using DotNetNuke.Common
@using DotNetNuke.Entities.Portals
@using NBrightCore.common
@using NBrightDNN
@using NBrightDNN.render
@using Nevoweb.DNN.NBrightBuy.Components
@using System.Web



@{
var info = (NBrightInfo)Model.List.First();
var prdData = new ProductData(info.ItemID, info.PortalId, info.Lang);
}


And then I've added:

@CkEditor(info, "genxml/edt/specs", "class='form-control' height='400'")

which is already used on Admin_ProductDetail.cshtml



And I can't figure out why it is not saving added values in the back office????

Your help would be really appreciated.

leedavi  
#2 Posted : Tuesday, January 9, 2018 4:46:28 PM(UTC)
leedavi

Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators
Joined: 11/6/2016(UTC)
Posts: 322
United Kingdom
Location: France

Was thanked: 28 time(s) in 28 post(s)
The richtext fields are usually moved to another field before saving with JS. Do you have any JS errors?
rogerg1967  
#3 Posted : Friday, February 16, 2018 2:04:26 PM(UTC)
rogerg1967

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 11/29/2016(UTC)
Posts: 51
United Kingdom
Location: Highworth

Thanks: 3 times
no there is no errors... I am working on another site and I am getting the same issue
leedavi  
#4 Posted : Friday, February 16, 2018 2:16:47 PM(UTC)
leedavi

Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators
Joined: 11/6/2016(UTC)
Posts: 322
United Kingdom
Location: France

Was thanked: 28 time(s) in 28 post(s)
OK, I've just checked the code. I think the reason is that the product does some special processing for the richtext. But the functionality to save html is activated is you create the ckeditor with an attribute of datatype="html", make sure to add that to the attribute param of the razoroe token.

@CkEditor(info, "genxml/lang/genxml/edt/description", "class='form-control' height='400' width='100%' datatype='html'")


Try that and let me know if it works.

rogerg1967  
#5 Posted : Friday, February 16, 2018 2:30:55 PM(UTC)
rogerg1967

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 11/29/2016(UTC)
Posts: 51
United Kingdom
Location: Highworth

Thanks: 3 times
no... doesn't work
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.055 seconds.